Tag en praktikant - det gør en forskel

JPL Industri ApS tog Kasper i praktik i efteråret 2020

Kaper er en ung mand, der startede på produktionsskolen i august 2018, derefter forsatte han på FGU. I september 2020 kontaktede han Jobcenter Nyborg for at høre, om vi kunne være behjælpelig med, at finde en virksomhedspraktik. Han havde brug for at komme i gang og finde sin vej mod uddannelse.

I samarbejde med en virksomhedskonsulent i Jobcenter Nyborg fandt Kasper en 4 ugers praktik hos smedefirmaet JPL Industri ApS i Nyborg. Praktikforløbet var for den unge mand rigtig spændende, godt og lærerigt, hvor han fik lov, at prøve nogle af fagets mange faciliteter og udfordringer af. Kasper overvejer nu en uddannelse inden for smedefaget - et fag, der iøvrigt mangler nyfaglærte.

I Jobcenter Nyborg hjælper vi virksomheder med rekruttering, opkvalificering og fastholdelse.

Vi har din kommende medarbejder 

  • Kompetencer og interesser indenfor transport, produktion, køkken, kantine og mange andre brancher
  • På nuværende tidpunkt har vi blandt andet - 11 ledige med Sosu-assisten uddannelse, 26 ledige butiksassistenter, 36 ledige som søger job inden for lager og logistik
  • Vi har også ledige med akademisk baggrund

Tag kontakt til Jobcenter Nyborg eller få besøg af en virksomhedskonsulent og hør mere, om hvordan vi konkret kan være med til, at skabe værdi for netop jeres virksomhed.

Rekruttering

Udsøgning sker på tværs af kommunegrænser, så I får den bedste kandidat til jobbet.

I kan også slå stillingen på Danmarks største online jobportal her.

Afdæk hvad I skal have løst og ring til os på 6333 8080. Det kan være alle slags opgaver - faglært som ufaglært og alt fra 1 time til 37 timer om ugen - tidsbegrænset eller fast. I bestemmer.

Vi hjælper også med at finde jeres nye lærling - både voksen og mesterlære.

Opkvalificering

I kan få hjælp til, at rekruttere nye medarbejdere ved brug af målrettet opkvalificering og uddannelse. Vi sørger for at få de helt rigtige kompetencer ud til jeres virksomhed.

Skulle jeres kommende medarbejder mangle et bestemt kursus eller certifikat, så betaler Jobcenter Nyborg, hvis jeres virksomhed har jobbet.

Fastholdelse

I kan få hjælp til, at fastholde sygemeldte medarbejdere, herunder medarbejdere med nedsat arbejdsevne.

Forebyg sygefraværet og ring for, at høre nærmere om muligheder for fastholdelse.

Vi har kompenserende ordninger og konkrete forløb, der kan hjælpe jeres medarbejder hurtigt tilbage på sporet.

Løbende i dialog med virksomheder

Vi er løbende i dialog med over 300 virksomheder om rekruttering, opkvalificering og fastholdelse - og vi vil gerne hjælpe endnu flere.

Jobcenter Nyborg er en del af Rekruttering Service Fyn - så jeres virksomhed får de bedst kvalificerede kandidater fra hele Fyn.

Kontakt Jobcenter Nyborg

Tlf. 6333 8080 eller mail: 8080@nyborg.dk

Sidst opdateret 11. februar 2021