Lær at sælge med LinkedIn

Hader du kold kanvas? Er det fordi du frygter det, eller fordi du ikke har modtaget træning nok i emnet?

Hader du kold kanvas?

Er det fordi du frygter det, eller fordi du ikke har modtaget træning nok i emnet?

I denne online seance, får du 6 TRICKS, som er grundstenene i hvordan du kan skabe den gode samtale, med fokus på at skabe en relation, og blive opfattet som et menneske - ikke en irriterende telefonsælger fra 1980'erne! (tjek dit ur - vi lever ikke i den tidsalder mere...!)

Alt salg, handler om relationer i dag.

Salg har på mange måder, fået et dårlig ry, fordi der findes så mange sælgere der ikke kan forstå at det handler om personen i den anden ende…ikke det produkt der ringes op for at blive solgt! Så er der også alle dem som ikke ser sig selv som sælgere, men har et stort behov for at sælge!  

Der er brug for hjælp.

Den irriterende telesælger, der ringer og vil sælge dig noget...som du ikke har behov for...og vedkommende taler til dig som om I er venner, og har et "godt tilbud"! Det er ham vi alle frygter, og når vi selv skal ringe ud ”koldt”, så er det ham vi tænker på først…og så ved vi godt hvad der sker.

Vi ender op med at sammenligne os selv med den person.

Lad denne time, ændre din forståelse af hvad der skal til for at få din målgruppe i tale på telefonen – uanset om de kender dig eller ej.

Du vil blive inspireret. Du vil få nogle ”a-ha” oplevelser. Du vil få nogle grin (håber vi). Du vil få en konkret model for at ringe ud i fremtiden, med fokus på at skabe relationen. En model, vi har brugt i over 16 år...med gode resultater.

Gå ikke glip af denne stærke og meget relevante online seance.

Mellem de to oplæg vil der være en pause.

Tilmeld dig gratis i dag, så er din plads sikret. :-)

Dato:

26. januar 2021

Tid:

kl. 9:

Tilmeldelse sker her

Hvis der er yderlige spørgsmål så sker kontakt til Mathilde Døring på email: mjld@nyborg.dk

Sidst opdateret 04. december 2020