Iværksættercafé - Elsk salget eller luk forretningen

”Elsk salget, eller luk forretningen”

Salg er en forudsætning for overhovedet at overleve som iværksætter. 

Lige gyldigt hvor god du end er til dit fagområde, så kommer du ikke uden om det opsøgende salg. Heldigvis. For salget er proaktivt, målrettet og fortæller dig meget mere om virksomheds muligheder, end dit netværk gør. Og derfor er det din livline til virkeligheden.

Ikke mindst er det succesfulde salgsarbejde hele fundamentet for en sund forretning og den fantastiske iværksætter livsstil, som vi ikke vil miste. 

Torsdag den 5. december 2019 invitere vi til en workshop, hvor vi går helt tæt på salget og giver DIG værktøjerne og strategierne til at få et godt salgsfundament, et positivt forhold til det opsøgende salg og lære hvordan du kan få kontaktet lige præcis de kunder du gerne vil arbejde med. 

Du vil forstå og blive overrasket over hvilke egenskaber, der kendetegner de bedste sælgere og forstå hvordan du også kan blive en dygtig og respekteret sælger – uden nogensinde at gå på kompromis med faglighed og serviceniveau. 

På workshoppen vil du: 
Forstå hvorfor vi som mennesker helt naturlig tager afstand fra det opsøgende salgsarbejde og hvad tricket er til at sige farvel til frygten og kaste dig over kunderne.

Lære hvordan du får omvendt din tankegang fra ”irriterende opsøgende salg” til en serviceydelse, der kan berige din kundes liv på en lang række områder.

Lære hvordan en “perfekt” salgssamtale planlægges, sammensættes og gennemføres. Herunder samtalens vigtigste elementer og strukturen. 

Forstå hvilke følelser kunden skal sidde med for at sige JA og hvordan du med din kommunikation kan tale til disse følelser

Lære hvad du skal gøre, når kunderne er afvisende og salgs- selvtilliden er dalende, for at komme stærkt igen og bruge dette konstruktivt

Lære hvordan du kan kontakte en kunde flere gange uden at føle det pågående, men at opkaldet tværtimod opfattes som en service og ender med et salg. 

Vi har været så heldig at kunne booke Alexandra Svarre fra Livingsales til denne workshop.
Alexandre har mere end 25 års erfaring i international salg og forhandling med nogle af de største virksomheder. Med base fra London, Dubai og København, har hun arbejdet med og undervist hundredvis af sælgere, specialister og ledelser i salg og forhandlingsteknik. Hun driver i dag virksomheden livingsales, som træner både erfarne og nye sælgere, samt giver iværksættere det salgsløft der skal til.

Torsdag den 5. december er det iværksættere i Nyborg kommune som kan nyde godt af Alexandra’s erfaringer når hun gæster Nyborg Rådhus.

Dato: Torsdag den 5. december 2019 kl. 15 – 18

Sted: Mødelokalerne 2. sal på Nyborg Rådhus, Torvet 2 Nyborg 

Tilmelding: Efter ”først til mølle princippet” via mail til fikh@nyborg.dk Oplys navn, evt. firma, mobil nr. samt mailadresse. Arrangementet er gratis, men ved afbud senere end 24 timer før arrangementet eller udeblivelse, fakturerer vi et ”no show gebyr” på kr. 150,-


Sidst opdateret 08. oktober 2019