Iværksættercafé d. 18. juni

Nyborg Erhvervsservice indbyder til en spændende og aktuel iværksættercafé...

Tirsdag den 18. juni kl. 15 – 17.30 på Nyborg Rådhus.

Vi har sammensat et program, der forhåbentlig vil give mening, også for dig.

Kl. 15.00 Velkommen i Personalekantinen, 2. sal Nyborg Rådhus

Kl. 15.05 ”Kan dine kunder finde dig”
Indlæg ved Jimmy Vejlemark der er CMO og partner hos OnlinePlus i Odense. Jimmy har været rådgiver i mere end 700 webprojekter af forskellig art, og holder derudover løbende foredrag og seminarer om online markedsføring over hele landet.

Kl. 15.50 Kort pause

Kl. 16.00 ”Uden salg - ingen virksomhed”
Indlæg ved Lars Egsvang fra f10 i Odense. Lars er en erfaren sælger, leder, iværksætter og underviser. Han brænder for at hjælpe andre til at blive bedre til lige netop det de har behov ror at blive bedre til.
Hans erfaring går over butik, til sælger, til chefkonsulent, til salgschef, til markedschef og til salgs- og marketingdirektør i flere brancher.
Lars har undervist mange iværksættere og virksomheder i salg, ledelse, samarbejder og forretningsudvikling. Ud over det er han Bestyrelsesformand i et antal bestyrelser i små og mellemstore virksomheder.

Kl. 16.45 ”Netværk”

Her taler vi på kryds og tværs af lokalet og udveksler erfaringer, muligheder, tanker og ideer.

Kl. 17.30 Tak for i dag

Tilmelding: Send en mail til stb@nyborg.dk inden 1. juni 2019 og oplys navn, firma, mobil nr. samt mailadresse. Arrangementet er gratis, men ved afbud senere end 24 timer før eller udeblivelse, fakturerer vi et ”no show gebyr” på kr. 150,-

Velkommen til en spændende eftermiddag tirsdag den 18. juni kl. 15 på Nyborg Rådhus Torvet 1, 5800 Nyborg (Personalekantinen på 2. sal.)

Venlig hilsen

Stig Bøgh

Nyborg Erhvervsservice

Sidst opdateret 03. juni 2019