Bliv bedre til at sælge din virksomhed på nettet

Bureauet Nyborg byder i samarbejde med Kerteminde Kommune til 2 aktuelle minikurser kaldet Succes Online.
Tilmeld dig i linket under kursusbeskrivelsen.

Her vil du arbejde i mindre hold og der tages udgangspunkt i dine konkrete udfordringer. Nogle af landets bedste og mest erfarne eksperter vil formidle indholdet, så du er sikker på at få den bedste hjælp til at opnå online succes.

Kursus 1 Kick-off - Bliv bedst på nettet

Vores eksperter gennemgår de afgørende forudsætninger for at blive blandt de bedste på nettet. Du arbejder med din egen personlige tjekliste, der har til formål at kortlægge dit udgangspunkt.

På kick-off kurset arbejder du med:

  • Hjemmesidens teknik 
  • Hjemmesidens indhold 
  • Sporing og data 
  • Synlighed på nettet 
  • Optimering og fastholdelse

Til hver punkt er der nogle spørgsmål, du besvarer på din personlige tjekliste. Hvert spørgsmål hjælper dig til at identificere din forretnings næste digitale indsats.
Efter Kick-off kurset omsætter du din tjekliste til en handlingsplan på kursus 2. Dette kalder vi for værkstedet.

Forud for værkstedet stilles der særlig udviklede læringsmaterialer, værktøjer og videotræning til rådighed. De emner, der bliver gennemgået på Kick-off kurset, bliver nøje beskrevet og linket til i et gratis opslagsværk, der sendes til dig efter din deltagelse på første kursus. 

Tidspunkt

Tirsdag 6. marts 2018 kl. 16 - 20

Sted

Nyborg Rådhus, Torvet 1, 5800 Nyborg

Forplejning

Der bydes på kage og kaffe samt let aftensmad og sodavand.

Pris

Kurset er gratis, men afbud senere end 24 timer før kurset eller udeblivelse uden afbud udløser en fakturering på kr. 200,-

Tilmeld dig online her

Kursus 2 Værkstedet - Fra tjekliste til handlingsplan

I bedste workshop format arbejder du på værkstedet i samspil med digitale eksperter og de øvrige deltagere frem mod at definere konkrete indsatsområder. Du tager udgangspunkt i de fem hække fra kick-off kurset og din egen tjekliste.

På værkstedet arbejder du med praktiske dos and dont's, der er afgørende for din succes på nettet. Du går hjem med en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet. Efter værkstedet handler det om at holde motivationen høj og gennemføre de definerede indsatser. Til det formål stiller Succes Online et gratis online videokartotek til rådighed. Derudover er der også mulighed for 1:1 sparring med underviseren. 

Det er selvfølgelig en klar fordel, at du også har deltaget på kick-off kurset forud for værkstedet. 

Tidspunkt

Tirsdag 20. marts 2018 kl. 16 - 20

Sted

Nyborg Rådhus Torvet 1, mødelokalerne på 2. sal

Forplejning

Der bydes på kage og kaffe samt let aftensmad og sodavand.

Pris

Kurset er gratis, men afbud senere end 24 timer før kurset eller udeblivelse uden afbud udløser en fakturering på kr. 200,-

Tilmeld dig online her

Sidst opdateret 04. januar 2018