Erhvervsklub - Nyborg Slot

Kære virksomheder

 

Som du nok har bemærket er Nyborg Kommune i gang med en stor forandringsproces med udgangspunkt i byens unikke og enestående kulturarv. Den rummer fortællingen om Nyborg som hele Danmarks Riges Hjerte centreret omkring Nyborg Slot, som et stærkt brand for hele kommunen.

 

Satsningen og det store lokale arbejde der lægges der i, skal sammen med fortællingen og monumenterne gøre Nyborg til kandidat til UNESCOs liste over verdenskulturarven. Kommer Nyborg på listen vil det gives store muligheder for yderligere udvikling for vores slot, by, kommune og herunder arbejdspladser.

 

I den forbindelse har vi brug for det lokale erhvervslivs opbakning og støtte som ambassadører.

 

Den lokale forankring af projektet er en nødvendig forudsætning for at nå den overordnede målsætning. Derfor spiller det lokale erhvervsliv også en afgørende rolle for at visionen kan realiseres og det skal vise, at projektet er lokalt forankret og støttet. Vi har brug for jer kære virksomheder, som ambassadører og i den forbindelse arbejder vi med at skabe en Erhvervsklub omkring Nyborg Slot og verdensarvsprojektet i to faser. (Fase 1 under byggeriet og fase 2 når slottet og faciliteterne står færdigt)

 

Et medlemskab af erhvervsklubben i fase 1 betyder ikke bare økonomisk støtte og opbakning til slottet og verdensarvsprojektet. Som medlem vil du og din virksomhed få flere fordele under selve byggefasen:

 

  • Mulighed for dialogmøder med byggeherre om projektet inden udbud
  • Omvisning på byggeplads med projektpræsentation
  • Projektpræsentation og oplæg om verdensarvssatsningen
  • Brug af logo med link til hjemmeside i egen markedsføring
  • Nyhedsbreve så du og din virksomhed løbende er orienteret med sidste nyt.
  • Invitation til receptioner og milepælsmarkeringer i projektet og især netværk
  • Særinvitationer til events med mulig netværk
  • Medarbejderkort til museet

 

Prisen for et medlemskab vil være kr. 5.000,- pr. år (gælder hele år 2018)

 

 

Såvel Østfyns Museer som Bureauet Nyborg og Nyborg Kommune anbefaler stærkt at erhvervslivet om muligt bakker op omkring satsningen og vi vil på alle tænkelige måder gøres vores til at dette tiltag vil blive en vind – vind situation for alle parter.

 

For yderligere info kan museums inspektør Janus Møller Jensen kontaktes på 23962076 eller jmj@ostfynsmuseer.dk

 

Vi ser frem til en nærmere dialog og meget gerne et samarbejde i og om en erhvervsklub omkring Nyborg Slot.

Sidst opdateret 08. september 2017