Iværksættermiljøet og iværksætterhuset Broen

På industrihavnen har Lindholm Business Center omdannet et 200 m2 stort lokale, i en af deres kontorbygninger til et kontorfællesskab for Nyborg Kommunes iværksættere.

Iværksættermiljøet Broen

 

Kontorfællesskabet er indrettet med 12 arbejdspladser, indeholdende skriveborde, skabe, WIFI, adgang til veludstyret mødelokale og køkken.

Bygningen blev i sin tid opført og brugt som administrations kontorer for ESG, der byggede bro mellem Fyn og Sjælland. Nu skal der atter bygges bro, men denne gang mellem driftige iværksættere.

Iværksættere, samt unge under uddannelse, der hver for sig og især side om side, kan arbejde med at udvikle, hver deres ideer og virksomheder og i et fællesskab drage nytte af hinandens ideer og kompetencer. Det giver synergieffekter og udvikling og det er netop det, som er målsætningen med vækstpolitikken i Nyborg Kommune.

Udover Iværksætter miljøet vil man være omgivet af omkring 20 etablerede og driftige virksomheder, som iværksættere bestemt også vil have gavn af.

I Iværksættermiljøet Broen kan du, til en attraktiv pris, leje dig ind for en plads i en periode. Vil du vide mere om hvordan du kan komme i betragtning, kontakt da chefkonsulent Stig Bøgh på stb@nyborg.dk eller erhvervs- og udviklingschef Babak Djarahi på bdj@nyborg.dk

 


Sidst opdateret 10. februar 2021