Iværksættermiljøet og iværksætterhuset Broen

På industrihavnen har ADP A/S omdannet et 170 m2 stort lokale i deres kontorbygninger til et kontorfællesskab for Nyborg Kommunes iværksættere.

Kontorfællesskab er indrettet med otte komplette arbejdspladser indeholdende skriveborde, skabe, printer, WIFI, adgang til veludstyret mødelokale samt mulighed for at få en kop kaffe.

Kontorbygningen blev i sin tid opført og brugt som administrations kontorer for ESG, der byggede bro mellem Fyn og Sjælland. Nu skal der atter bygges bro, men denne gang mellem driftige iværksættere.

Iværksættere, der hver for sig og især side om side, kan arbejde med at udvikle, hver deres ideer og virksomheder og i et fællesskab drage nytte af hinandens ideer og kompetencer. Det giver synergieffekter og udvikling og det er netop det, som er målsætningen med vækstpolitikken i Nyborg Kommune.

Udover Iværksætter miljøet vil man være omgivet af flere etablerede og driftige virksomheder på Lindholmen, som iværksættere bestemt også vil have gavn af.

I Iværksættermiljøet Broen kan du til en attraktiv pris leje dig ind for en plads i en periode. Vil du vide mere om hvordan du kan komme i betragtning kontakt da chefkonsulent Stig Bøgh på stb@nyborg.dk eller erhvervs- og udviklingschef Babak Djarahi på bdj@nyborg.dk

Se video på TV2 Fyn om Nyborgs iværksættermiljø "Broen"


Sidst opdateret 03. september 2020